Cara Nak Buat Topping Kek Coklat

90gm mentega BAHAN KARAMEL MASIN. 24gm gula ising BAHAN COKLAT GANACHE.


Pin By Asransue Sani On Foooooooood Cake Recipes Thermomix Recipes Steam Recipes

120gm tepung gandum BAHAN PASTRI.

. 200gm gula kastor BAHAN KARAMEL MASIN. Mutui anche per segnalati in banche datiPrestiti personali Prestiti aziendali abab aku yang tidak kau ini itu dan di anda akan apa dia saya. 500gm coklat gelap dark chocolate BAHAN KARAMEL MASIN.

Rasanya yang penuh dengan coklat lembut dan cair di dalam mulut buat ramai orang addicted. Namun nak membuat brownies ini agak leceh kerena memerlukan ketuhar untuk membakarnya dan ia juga mengambil masa yang lama. Makan sekali pasti nak lagi.

Oleh itu kami kongsikan satu resepi mudah di mana. No ratings yet 1 h 1 h 1 h BAHAN PASTRI. 500ml fresh cream BAHAN COKLAT GANACHE.

85gm mentega BAHAN PASTRI.


Pin On Resepi


Pin On Resepi Kek


Pin On Recepi Melayu


Pin On Resepi Pelbagai

No comments for "Cara Nak Buat Topping Kek Coklat"